Contabilitate Focsani - Contabilitate Vrancea

Servicii de contabilitate în Focșani, Vrancea?

Ioana Prisăcaru - Expert contabil membru CECCAR

Despre mine, Prisăcaru Ioana-Cristina - Expert contabil:


Sunt absolventă a Academiei de Studii Economice București, specializarea "bănci și burse de valori" și a Liceului Economic din Piatra-Neamț, specializarea "finanțe-contabilitate".

Din 2008 sunt expert contabil acreditat CECCAR și înregistrată ca persoană fizică autorizată la Ministerul Finanțelor Publice, în Focșani, județul Vrancea.

Dețin o experiență de peste 15 ani în domeniul financiar-contabil, acumulată din colaborări cu societăți cu capital privat si mixt din cele mai variate domenii de activitate ce operează în România: import-export, producție, IT, publicitate, transport intern și internațional, comerț, agenții de turism, cabinete medicale, cabinete de avocatură, telecomunicații, consultanță, agricultură etc.

De asemenea, am o experiență vastă în consultanța în vederea obţinerii finanţării și implementării proiectelor din fonduri europene, dovedită de numeroasele proiecte realizate și aprobate.

Biroul meu de contabilitate se dorește a fi unul dintre cele mai competitive de pe piața serviciilor de acest tip din Focșani, Vrancea. Vă asigur de un grad înalt de profesionalism, de răspuns prompt la solicitările dumneavostră, toate acestea la un cost rezonabil.

Contabilitate Focșani - Contabilitate Vrancea

Evidențe contabile

 

Bilanțuri

 

Declarații fiscale

 

Personal - salarizare

             

Consultanță financiar-contabilă

 

Documentații credite

 

Expertize contabile

 

Fonduri nerambursabile

Evidențe contabile - Contabil Focșani, Vrancea
Întocmire și depunere bilanțuri
Întocmire și depunere declarații fiscale
Servicii de evidență personal - salarizare
Consultanță financiar-contabilă
Documentații credite
Expertize contabile
Proiecte fonduri nerambursabile